Full HD Smart IP-Kamerasæt Indendørs 1920x1080 Hvid

Vores nye IP-kamerasæt har alt, hvad du behøver: Et IP-kamera med fuld drejelighed (panorering/vipning), integreret sirene, SD-kortoptagelse, højttaler, mikrofon, en dør-/vinduessensor og en PIR-bevægelsesdetektor. Det unikke IP-kamera arbejder sammen med de medfølgende sensorer. Så snart en af sensorerne registrerer bevægelse, udløser kameraet en alarm, og kameraet bevæger sig automatisk i retning af sensoren. Under installation af kameraet er det nemt at placere sensorerne det rette sted i rummet. Dette, sammen med billedkvaliteten i Full HD, sørger for, at du kan sikre et helt rum med blot ét IP-kamera.
Varenummer: SAS-SETIPC011W

Lagerstatus: På lager

1.649,00 kr
König

Levering
5 - 10 hverdage

Beskrivelse
Detaljer

Funktioner

• Aktivering via sensorer

Sættet omfatter to sensorer, en dør-/vinduessensor og en passiv infrarød detektor (PIR). Hver sensor kan indstilles i en position, som kameraet vender sig mod, så snart sensoren registrerer bevægelse. Ved at placere sensoren på det rette sted, kan du bruge dette sæt til at sikre et helt rum med flere adgangspunkter, f.eks. døre eller vinduer. For at fastgøre SAS-SETIPC011W helt perfekt kan du bruge det medfølgende kamerabeslag.

• Foroptagelse på to sekunder

Det virker nærmest som om dette kamera kan forudse, hvad der vil ske, da enheden begynder at optage to sekunder før, der kommer nogen ind i rummet. Dette skyldes, at IP-kameraet optager konstant, men smart som det er, glemmer det alle optagelser, der er ældre end to sekunder. Kun når en sensor registrerer bevægelse, vil optagelsen inklusive de seneste to sekunder blive gemt. Så du vil aldrig gå glip af vigtige hændelser, og du vil altid have den (uønskede) gæst foreviget.

• Kan udvides med op til seks sensorer

Sættet omfatter som standard to sensorer, som vil være tilstrækkeligt i de fleste situationer. For også at kunne sikre større områder eller mere vanskelige situationer perfekt er det muligt at udvide sættet med op til seks sensorer. På denne måde kan du overvåge enhver potentiel indgang. Derudover at du har mulighed for at tilføje fjernbetjeninger, så du nemt kan tænde og slukke for kamerasættet.

• Gratis app med push-meddelelser

Dette smarte IP-kamerasæt omfatter en gratis app, der kan avendes på Android- eller iOS-enheder. App’en er brugervenlig og sender push-meddelelser til dig, når kameraet registrerer bevægelse. Du kan øjeblikkeligt se billedet, aflytte optagelsen, bruge mikrofonen til at tale, rotere kameraet og gemme et billede eller en video på din smartphone.

• Billedkvalitet med 1.080P opløsning

Med en opløsning på 1.080P (1.920 x 1.080 pixel) er du sikret en knivskarp billedkvalitet. Dette gør dig i stand til at holde skarpt øje med hele rummet fra et centralt sted. Bagefter kan du gennemse billederne med tilstrækkelige detaljer til, at du kan se præcis, hvad der er foregået.

• Integreret sirene

Hvis det beskyttede område betrædes af uønskede gæster, kan du afskrække vedkommende med en kraftig sirene. Dette kamera med panorering og vipning har en indbygget sirene med fem forskellige lydstyrkeniveauer. På denne måde kan du alarmere tilstedeværende personer og lokale beboere.

Yderligere information
Yderligere information
farver hvid
Varenummer SAS-SETIPC011W
Mærke KÖNIG
Anvendelse Indendørs
Tilslutning IP netværk - trådløst eller kabel (RJ45)
Opløsning Fuld HD - 1280x960
IR-rækkevide (nattesyn) Nej
Smartphone Ja - Android og iPhone
Linsestørrelse Nej
Dimensioner Nej
Strømforsyning Nej