Hjerteformet Himmellanterne

Varenummer: H3525230

Lagerstatus: Ikke på lager

9,90 kr

Levering
5 - 10 hverdage

Beskrivelse
Detaljer

Hjerteformet Himmellanter. I løbet af det seneste år er himmellanter blevet det mest populære element eller idé til bryllupper. De er et super alternativ til fyrværkeri i forbindelse med receptioner og ceremonier, da de er billigere og mindre farlige. De er særdeles populære blandt hundredvis af par i Storbritannien, Asien og Europa. Himmellanter er det perfekte valg.

Traditionelt har himmellanter altid været brugt i forbindelse med fester og festivaller i Asien. Mange mennesker sender deres lanterne af sted som et symbol på frigørelsen af deres drømme eller ønsker, bekymringer eller tilmed deres problemer. De er et symbol på håb og held og lykke for fremtiden.

Himmellanter er 99% biologisk nedbrydelige, sikre og nemme at bruge. De er lavet af bambus og rispapir. De skaber en overraskende visuel effekt, som vækker glæde og beundring til enhver særlig begivenhed. Forestil dig hundreder af lanterner på himlen, som oplyser en bryllupsnat. Du kan også bruge dem som afslutning på en ceremoni eller til et bryllup på stranden eller i bjergene. Kun fantasien sætter grænser.

Det eneste, du skal gøre, er at tænde for brændselscellen, og vente på at lanternerne bliver fyldt med varm luft, som løfter dem i vejret. Cirka mål: 85cm. Inklusiv snor til at holde med. Fås i rød og hvid (vilkårligt udvalgt i forhold til lagerbeholdning).

Yderligere information
Yderligere information
Varenummer H3525230
Video 0